Tennis pitkävetovihje: Miamin turnauksesta helppo ennakkosuosikki talteen 21.3.2024

WTA kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Maria Sakkari – Yue Yuan

Miami WTA-turnauksessa kohtaavat Maria Sakkari ja Yue Yuan 21. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa olla jännittävä, kun kaksi kovaa kilpailijaa asettuu vastakkain.

Maria Sakkari, Kreikan ylpeys, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa upeasti yhdeksännelle sijalle. Hänen pelityylinsä on voimakas ja aggressiivinen, ja hänellä on kyky hallita kenttää sekä lyödä vahvoja peruslyöntejä. Sakkari on tunnettu myös nopeasta liikkeestään ja hyvästä syötöstään, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa.

Yue Yuan, Kiinan lahjakkuus, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalle 37. Yuanilla on monipuolinen pelityyli, joka perustuu tarkkuuteen ja pitkiin palloralleihin. Hänellä on myös hyvä syöttö ja kyky löytää vastustajansa heikkoudet.

Vaikka pelaajat kohtasivatkin jo kerran vuonna 2023 ja Sakkari vei voiton 2-0, tämä ottelu voi silti olla hyvin tasainen. Sakkari kuitenkin näyttää olevan ottelun suosikki useista syistä. Hänen korkeampi rankinginsa ja aiempi voittonsa antavat hänelle itseluottamusta. Sakkari on fyysisesti vahvempi ja pystyy hallitsemaan palloralleja. Hänen aggressiivinen pelityylinsä voi aiheuttaa ongelmia Yuanille, joka saattaa joutua puolustuskannalle.

Maria Sakkarin voitto kertoimella 1.50 näyttää houkuttelevalta pelikohteelta ottelussa. Hänen vahvuutensa ja aikaisempi menestyksensä luovat vakuuttavan perustan odottaa hänen jälleen olevan voittajan kentällä Miami WTA-turnauksessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Sakkari voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

181 Lukukerrat