Tennis pitkävetovihje: Emil Ruusuvuorta ei voi pysäyttää? 22.2.2024

ATP kiertueen Qatarin turnaus Dohassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 220,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 220,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Emil Ruusuvuori – Karen Khachanov

Dohan ATP-puolivälierissä kohtaavat Emil Ruusuvuori ja Karen Khachanov 22.2.2024. Otteluun lähdetään jännittävissä asetelmissa, sillä Ruusuvuoren ranking on 43. ja Khachanovin 17. Pelaajien välillä on historiaa kolmen aiemman kohtaamisen myötä, joista Khachanov on voittanut kaksi.

Emil Ruusuvuori, nuori suomalainen lupaus, on osoittanut kasvuaan maailman huipulla. Hänen vahvuutensa ovat nopeat jalkatyöt ja tarkat lyönnit, erityisesti rysty. Khachanov, Venäjän kokenut pelaaja, tunnetaan voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään.

Viimeisin kohtaaminen vuoden 2024 tammikuussa kääntyi kuitenkin Ruusuvuoren eduksi voitoin 2-1. Tämä antaa suomalaiselle varmasti itseluottamusta kohtaamiseen. Ruusuvuoren voitto kertoimella 2.20 näyttää houkuttelevalta. Hän on osoittanut kykynsä voittaa Khachanov aiemmin, ja nuoren pelaajan nousu rankingissa antaa viitteitä vahvasta vireestä. Voiton kertoimen suuruus tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden hyvään tuottoon. Tämä ottelu lupaa siis tarjota jännitystä ja potentiaalisesti tuottoisia hetkiä Ruusuvuoren kannattajille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ruusuvuori voittoa kertoimella 2.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

218 Lukukerrat