Tennis pitkävetovihje: Emil Ruusuvuoren turnaus jatkuu?

ATP kiertueen Ranskan turnaus Marseillessa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 153,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 153,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Emil Ruusuvuori – Alejandro Davidovich Fokina

Marseille ATP -turnauksen ottelussa 8.2.2024 nähdään suomalainen Emil Ruusuvuori ja espanjalainen Alejandro Davidovich Fokina. Ruusuvuoren maailmanlistan sijoitus on tällä hetkellä 55., kun taas Davidovich Fokina löytyy sijalta 24. Ottelun ennakkoon vaikuttaa siltä, että Ruusuvuori on vahvassa vireessä, ja hän pyrkii hakemaan voittoa kokeneemmasta vastustajastaan.

Emil Ruusuvuori, nuori suomalaistenniksen lupaus, on osoittanut kykynsä haastaa kovimmatkin vastustajat. Hänen vahva pelityylinsä ja sitoutuminen voittoon ovat tehneet vaikutuksen. Davidovich Fokina on kokenut pelaaja, mutta viimeaikaiset otteet eivät välttämättä ole olleet yhtä vakuuttavia.

Ruusuvuoren voiton kerroin 1.53 heijastaa hänen parempaa virettään ja haluaan voittaa ottelu. Nuoren suomalaisen energinen pelityyli ja potentiaali voivat tuoda hänelle etulyöntiaseman ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ruusuvuoren voittoa kertoimella 1.53.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

104 Lukukerrat