Karen Khachanov vs. Yoshihito Nishioka, 26.9.2023, Zhuhai ATP – finaali

Zhuhain ATP-turnauksen finaalissa kohtaavat kaksi pelaajaa eri ranking-tasoilta. Karen Khachanov, joka on maailmanlistalla sijalla 15, ottaa mittaa sijalla 46 olevasta Yoshihito Nishiokasta. Vaikka tilastollisesti Khachanov on suosikki, tenniksessä kaikki on mahdollista. Silti on monta syytä uskoa, että venäläinen vie kotiin mestaruuden.

Karen Khachanov

Venäläinen Karen Khachanov on jo pitkään ollut yksi ATP-tourin näkyvimmistä pelaajista. Komea 15. sija maailmanlistalla ei ole sattumaa. Khachanovin voimakas ja hallittu pelityyli tekee hänestä vaarallisen vastustajan kaikille. Syöttö on yksi hänen vahvimmista aseistaan, ja kovan kentän olosuhteet Zhuhain turnauksessa suosivat hänen aggressiivista peliään. Lisäksi hänen mentaalinen vahvuutensa ja kyky keskittyä ratkaisevissa hetkissä ovat tuoneet hänelle useita voittoja.

Yoshihito Nishioka

Japanilainen Nishioka on pelaaja, joka ei koskaan anna periksi. Sijalla 46 oleva pelaaja on tunnettu taistelutahdostaan ja nopeudestaan. Vaikka hän ei ole yhtä voimakas lyöjä kuin Khachanov, Nishioka korvaa sen erinomaisella liikkuvuudellaan ja kyvyllään lukea peliä. Hänellä on kyky luoda yllätyksiä, mutta finaalissa hän kohtaa kovimman mahdollisen haasteen.

Miksi Khachanov voittaa?

  1. Fyysinen ylivoima: Khachanovin voimakas pelityyli ja syöttö voivat olla liikaa Nishiokalle, erityisesti kovan kentän olosuhteissa.
  2. Kokemus suurista peleistä: Vaikka molemmat pelaajat ovat pelanneet suurilla areenoilla, Khachanovilla on enemmän kokemusta ratkaisevista otteluista ja turnausvoitoista.
  3. Pelityylin yhteensopivuus: Khachanovin aggressiivinen pelityyli ja kyky pitää pallorallit lyhyinä ovat avain voittoon Nishiokaa vastaan.
  4. Henkinen kantti: Khachanov on urallaan useasti osoittanut pystyvänsä käsittelemään paineita ja kääntämään tiukat erät edukseen.

On siis monia syitä uskoa, että Karen Khachanov tulee nostamaan Zhuhai ATP-turnauksen mestaruuspokaalia. Ottelu tarjoaa joka tapauksessa hienon näytelmän ja tenniksen ystävät voivat odottaa tiukkaa kamppailua.

Pelivihje: Karen Khachanov 1.70

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille Ilveksen voitto (2.25)

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista 45,00€!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

 

260 Lukukerrat