ATP Tennis pitkävetovihje: Roman Safiullin – Karen Khachanov 23.10.2023

Roman Safiullin ja Karen Khachanov kohtaavat Wienin ATP-turnauksessa kovalla alustalla. Ottelu on odotettu kohtaaminen, sillä nämä pelaajat eivät ole kohdanneet toisiaan aiemmin. Safiullin sijoittuu ATP-rankingissa sijalle 43, kun taas Khachanov on huomattavasti ylempänä sijalla 16.

Roman Safiullin

Roman Safiullin on 26-vuotias venäläispelaaja, joka on tehnyt vaikutuksen tennismaailmaan energisellä pelityylillään. Hänellä on vahva rystypuoli ja taitoa liikkua nopeasti kentällä. Safiullin on edennyt urallaan useisiin ATP-turnauksen neljännesvälieriin, puolivälieriin ja syyskuun lopussa jopa finaaliin asti, mikä osoittaa hänen potentiaalinsa. Hänellä on myös hyvä syöttö, mikä voi tuoda hänelle helpotusta kovalla alustalla.

Karen Khachanov

Karen Khachanov on kokeneempi pelaaja, joka on jo saavuttanut ATP-turnausvoittoja urallaan. Hänellä on voimakas pelityyli ja erinomainen syöttö, mikä tekee hänestä vahvan pelaajan kovilla alustoilla. Khachanovin peli perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja kykyyn hallita kenttää. Hänellä on myös kokemusta suurista turnauksista, kuten Grand Slam -turnauksista.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Karen Khachanov voittaa tämän ottelun?

Khachanovilla on etulyöntiasema korkeamman rankinginsa vuoksi. Hänellä on kokemusta kovista peleistä ja hän osaa hallita painetta. Khachanovin vahva syöttö auttaa häntä pitämään omat syöttönsä ja luomaan murtopaikkoja Safiullinia vastaan.

Khachanovin vankka peruslyöntipeli on ratkaiseva tekijä ottelussa. Hän pystyy dominoimaan kenttää ja pitämään Safiullinin liikkeessä. Jos Khachanov saa pallot pysymään kentässä ja hyödyntää vahvaa syöttöään, hänellä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

Karen Khachanovin kokemus, vahva pelityyli ja hyvä syöttö tekevät hänestä suosikin ottelussa. Vaikka Roman Safiullin on lupaava pelaaja, hän joutuu kohtaamaan kovan haasteen kohdatessaan Khachanovin Wienin ATP-turnauksen kovalla alustalla.

Pelivihje: Karen Khachanov 2.00

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

383 Lukukerrat