Tennis pitkävetovihje: Tulikuuma Emil Ruusuvuori matkalla välieriin?

ATP kiertueen Hollannin turnaus Rotterdamissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Tallon Griekspoor – Emil Ruusuvuori

Rotterdamin ATP-turnauksen puolivälieräottelu Tallon Griekspoorin ja Emil Ruusuvuoren välillä lupaa tiukan kamppailun. Hollantilainen Griekspoor, joka pitää ATP-rankingissa sijaa 29, kohtaa suomalaisen Ruusuvuoren, joka löytyy rankingista sijalta 55. Ottelun odotetaan tarjoavan jännittävää tennistä, kun molemmat pelaajat kamppailevat paikasta turnauksen semifinaalissa.

Tallon Griekspoor on vahva ja kokenut pelaaja, mutta Emil Ruusuvuori on tällä hetkellä uransa huipulla. Ruusuvuori on jo turnauksessa päihittänyt turnauksessa kovia vastustajia, kuten ranking 18. Ugo Humbertin ja ranking 25. Jan-Lennard Struffin. Hänen itseluottamuksensa ja pelityylinsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan.

Ruusuvuoren voiton kerroin 2.10 on loistava, koska Ruusuvuoren voittomahdollisuudet ovat 50%. Suomalaisen vahva syöttö, nopea liikkuminen ja taitava verkkopeli voivat asettaa Griekspoorin vaikeuksiin. Ruusuvuoren voitot taitavista pelaajista, Humbertista ja Struffista näyttää, että hän pystyy kilpailemaan ja voittamaan korkean tason vastustajia.

Vaikka Griekspoor on kotiyleisönsä edessä ja rankingissa edellä, Ruusuvuori hyödyntää parhaansa mukaan vastustajansa heikkouksia ja voi napata voiton tiukassa taistelussa. Peliennakon perusteella voitto Ruusuvuorelle 2.10 kertoimella on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka uskovat suomalaisen jatkavan vahvaa virettään Rotterdamissa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ruusuvuori voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

318 Lukukerrat