Tennis pitkävetovihje: Miamin naisten otteluista maistuva ennakkosuosikki 25.3.2024

WTA kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Sorana Cirstea – Danielle Collins

Miami WTA-turnauksen neljännesvälierissä kohtaavat Sorana Cirstea ja Danielle Collins 21. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa tarjota katsojilleen intensiivistä ja tasokasta tennistä, kun kaksi kokenutta pelaajaa kohtaa toisensa.

Sorana Cirstea, Romanian tennistähti, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalle 24. Hän on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja voimakkaista lyönneistään, jotka voivat aiheuttaa ongelmia vastustajilleen. Cirstea on myös tunnettu hyvästä liikkumisestaan kentällä ja vahvasta taisteluilmeestään. Danielle Collins, Yhdysvaltojen lahjakkuus, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalle 53. Hänellä on monipuolinen pelityyli, joka perustuu tarkkoihin lyönteihin ja hyvään liikkumiseen kentällä. Collinsilla on myös vahva taistelutahto ja kyky löytää vastustajiensa heikkoudet.

Vaikka pelaajat ovat kohdanneetkin aiemmin vuonna 2018 ja Collins vei voiton 2-1, tämä ottelu voi silti olla hyvin tasainen. Collins kuitenkin näyttää olevan ottelun suosikki useista syistä. Hänen monipuolinen pelityylinsä ja hyvä liikkuminen voivat aiheuttaa ongelmia Cirstealle. Collins on osoittanut vahvaa peliä viime aikoina ja pystyy hyödyntämään vastustajansa virheet tehokkaasti.

Danielle Collinsin voitto kertoimella 1.80 näyttää houkuttelevalta pelikohteelta tässä ottelussa. Hänen vahva pelivireensä ja monipuolinen pelityylinsä antavat hänelle hyvät mahdollisuudet ottaa voitto kotiin Miami WTA-turnauksen neljännesvälierissä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Collins voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

169 Lukukerrat