Tennis pitkävetovihje: Anna Blinkova – Sorana Cirstea 28.5.2024 Ranskan avoimet

Toukokuun 28. päivä 2024 Ranskan avoimissa nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun Anna Blinkova ja Sorana Cirstea kohtaavat toisensa. Tämä on heidän toinen keskinäinen kohtaamisensa, ensimmäisen päättyessä Cirstean voittoon vuonna 2020 lukemin 2-0. Blinkovan ranking tällä hetkellä on 55, kun taas Cirstea pitää hallussaan 30. sijaa.

Anna Blinkova

Anna Blinkova, 25-vuotias venäläinen, on tunnettu kovasta taistelutahdostaan ja monipuolisesta pelistään. Hänellä on kyky sopeutua nopeasti eri pelialustoihin, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Blinkova on parantanut peliään viime vuosina ja osoittanut, että hänellä on potentiaalia nousta korkeammallekin ranking-listalla. Hänen vahva kämmenlyöntinsä ja kyky luoda painetta vastustajalle tekevät hänestä haastavan vastuksen.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Sorana Cirstea

Sorana Cirstea, kokenut romanialainen pelaaja, on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja vahvasta syötöstään. 34-vuotias Cirstea on vakiinnuttanut asemansa huippupelaajana ja on usein vaikea vastustaja etenkin massakentillä. Hänen pelinsä perustuu voimakkaisiin peruslyönteihin ja taitavaan verkolle nousuun, mikä tekee hänestä vaikeasti voitettavan. Vuoden 2020 kohtaamisen perusteella Cirstea lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Yllätysvoitto mahdollinen?

Vaikka Cirstea on rankingin ja aikaisemman voiton perusteella suosikki, Blinkova voi yllättää. Hänen viimeaikainen hyvä vire ja kehittynyt peli antavat viitteitä siitä, että hän voi kaataa korkeammalle sijoitetun vastustajan. Blinkovan kyky pelata aggressiivisesti ja käyttää monipuolisia lyöntejään saattaa hyvinkin johtaa yllätysvoittoon. Ottelusta on odotettavissa tiukka ja jännittävä kamppailu, jossa pienet marginaalit voivat ratkaista lopputuloksen.

Pelivihje: Anna Blinkova 3.20

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

107 Lukukerrat