Tennis pitkävetovihje: Ben Shelton – Jordan Thompson 18.10.2023

Tänään Tokion ATP-turnauksessa kohtaavat kaksi lahjakasta pelaajaa, Ben Shelton ja Jordan Thompson. Ottelu pelataan kovalla alustalla, ja odotamme jännittävää kohtaamista näiden kahden välillä.

Ben Shelton

25-vuotias yhdysvaltalainen nauttii tällä hetkellä sijasta 19 ATP-maailmanlistalla. Hän on tunnettu räjähtävästä pelistään ja tarkkuudestaan kentällä. Hänen viimeaikaiset suorituksensa ovat olleet vakuuttavia, ja hän on voittanut useita kovia vastustajia edellisissä turnauksissa. Sheltonin peli perustuu vahvaan syöttöön ja taitavaan verkkopeliin, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kovalla alustalla.

Jordan Thompson

29-vuotias australialainen pitää ATP-maailmanlistalla sijaa 60. Hän on myös taitava pelaaja, joka tunnetaan erityisesti sitkeästä puolustuspelistään ja hyvästä liikkumisestaan kentällä. Thompsonilla on monipuolinen pelityyli, ja hän voi aiheuttaa vaikeuksia monille vastustajille.

Aiemmat kohtaamiset

Nämä kaksi pelaajaa kohtasivat aiemmin vuonna 2022, ja Shelton voitti tuon ottelun 2-0. Tämä antaa hänelle henkisen edun, kun hän astuu kentälle tänään. Hänellä on jo kokemusta voittamisesta Thompsonia vastaan, ja tämä voi lisätä hänen itseluottamustaan.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Voiton avaintekijät

Sheltonin voiton avaintekijät tänään ovat vahva syöttö ja hyökkäävä peli. Jos hän pystyy pitämään syöttönsä vakaana ja hallitsemaan palloralleja vahvalla verkkopelillään, hänellä on erinomaiset mahdollisuudet voittaa ottelu. Hänellä on myös etulyöntiasema aiemman voittonsa ansiosta, mikä lisää Thompsonin painetta.

Odotamme intensiivistä ottelua, mutta Ben Sheltonilla näyttää olevan etu puolellaan aiemman voittonsa ja vahvan pelityylinsä ansiosta. Thompson tulee olemaan kova vastustaja, mutta Sheltonilla on mahdollisuus voittaa tämä kohtaaminen ja jatkaa vahvoja esityksiään ATP-kiertueella.

Pelivihje: Ben Shelton 1.70

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

268 Lukukerrat