ATP Tennis pitkävetovihje: Ben Shelton – Sebastian Korda 12.10.2023

Tänään hypätään Shanghai ATP -turnauksen miesten ottelun pariin, kun Ben Shelton ja Sebastian Korda kohtaavat kovalla alustalla 12. lokakuuta 2023. Tämä ottelu on erityisen kiinnostava, koska nämä kaksi lahjakasta pelaajaa eivät ole kohdanneet aiemmin. Shelton, joka on rankingilla 20., asettuu vastakkain Kordan kanssa, joka on rankingilla 26. Luvassa tiukka taistelu kahden huippupelaajan välillä.

Ben Shelton

26-vuotias australialainen, on noussut vakuuttavasti maailman huipulle viime aikoina. Hän on fyysisesti vahva pelaaja, joka hallitsee erityisesti syötön ja kämmenlyönnin. Shelton voitti edellisessä ottelussaan sijoitettun pelaajan, ranking 6. Jannik Sinneriin, mikä osoittaa hänen huippuvireensä. Hän on myös monipuolinen pelaaja, joka pystyy sopeutumaan erilaisiin pelityyleihin tarvittaessa. Sheltonin itseluottamus on huipussaan, ja hänellä on kaikki valmiudet menestyä tässä ottelussa.

Sebastian Korda

23-vuotias yhdysvaltalainen, on myös lahjakas pelaaja, mutta hänellä on ollut vaikeuksia voittaa huippupelaajia. Korda on erittäin liikkuva pelaaja, joka pystyy puolustamaan hyvin ja hallitsee loistavasti monipuoliset rystylyönnit. Hänellä on suuri potentiaali nousta maailman TOP10, mutta hän on vielä hakenut vakautta peliinsä. Kordan haasteena on ollut voittaa TOP20 pelaajia, ja tämä voi olla hänelle suuri este Sheltonia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Ben Shelton voittaa tämän ottelun?

Sheltonin vahva syöttö ja kämmenlyönti voivat aiheuttaa suuria ongelmia Kordalle, joka on altis paineelle näissä osa-alueissa. Lisäksi Sheltonin itseluottamus ja vire ovat korkealla tasolla, kun hän on juuri voittanut ranking 6. pelaajan. Hänellä on myös kokemusta pelaamisesta huippupelaajia vastaan, mikä antaa hänelle etua tällaisissa tilanteissa.

Odotamme jännittävää ottelua näiden kahden lahjakkaan pelaajan välillä. Ben Shelton näyttää kuitenkin olevan ottelun suosikki hänen vahvan pelinsä ja viimeaikaisten voittojensa vuoksi. Kordan on tehtävä parhaansa voittaakseen, mutta Sheltonin huippuvireen ja itseluottamuksen vuoksi ennustamme hänen voittavan tämän ottelun.

Pelivihje: Ben Shelton 1.95

Parhaat kertoimet näiltä sivustoilta:

[wptb id=9828]

Lue myös nämä:

Liiga pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

277 Lukukerrat