Tennis pitkävetovihje: Jannik Sinner – Ben Shelton 7.7.2024 Wimbledon

Wimbledonin neljännesvälierissä kohtaavat huippupelaajat Jannik Sinner ja Ben Shelton, ottelun ollessa jatkoa heidän aiemmille kohtaamisilleen.

Jannik Sinner

Sinner, maailmanlistan ykkönen ja yksi nykytenniksen kirkkaimmista tähdistä, lähtee otteluun suosikkina. Hänen vahva syöttönsä, nopeat jalkansa ja taktinen älykkyys ovat tehneet hänestä vaikeasti voitettavan vastustajan.

Ben Shelton

Ben Shelton, sijalta 14 löytyvä yhdysvaltalainen pelaaja, on tunnettu taistelijan luonteestaan ja kyvystään nostaa tasoaan suurissa otteluissa. Vaikka hän onkin altavastaaja paperilla, hänen voittonsa Sinneristä vuonna 2023 ja tiukoista otteluistaan maailman huippuja vastaan osoittavat, että hänellä on potentiaalia yllättää milloin tahansa. Sheltonin peli perustuu vahvaan syöttöön, monipuoliseen lyöntivalikoimaan ja kykyyn lukea vastustajansa peliä.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Neljäs kohtaaminen nuorukaisten välillä

Keskinäiset kohtaamiset ovat tähän mennessä Sinnerin hyväksi 2-1, mutta jokainen ottelu on ollut tiukka taistelu. Sheltonin voitto viime vuoden ATP-turnauksessa osoitti, että hän kykenee puristamaan voiton parhaillaan. Wimbledonin nurmikentät tarjoavat Sheltonille mahdollisuuden hyödyntää syöttövoimaa ja verkolla pelaamistaan, mikä voi aiheuttaa vaikeuksia Sinnerille, joka on tottunut dominoimaan peruslinjapelistä.

Yllätystä haetaan jättikertoimella

Odotettavissa on intensiivinen ja taktisesti mielenkiintoinen ottelu, jossa Sinner pyrkii kontrolloimaan pelin kulkua aggressiivisella pelityylillään ja nopeudellaan. Sheltonin taas täytyy käyttää kaikki kokemuksensa ja taidonsa hyväksi, jotta hän voi murtaa Sinnerin puolustuksen ja ottaa hallinnan pelistä omalle puolelleen.

Tämä neljännesvälierä lupaa tarjota tennisfanien lisäksi jännitystä ja mahdollisia yllätyksiä, kun kaksi huippupelaajaa kohtaavat keskiviikkona Wimbledonin legendaarisella keskuskentällä.

Pelivihje: Ben Shelton 10.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

84 Lukukerrat