Tennis pitkävetovihje: Ben Shelton – Felix Auger-Aliassime 31.5.2024 Ranskan avoimet

31. toukokuuta 2024 Ranskan avoimissa nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun yhdysvaltalainen Ben Shelton (ranking 15.) kohtaa kanadalaisen Felix Auger-Aliassimen (ranking 21.). Tämä on pelaajien ensimmäinen kohtaaminen, ja molemmat tavoittelevat paikkaa turnauksen seuraavalle kierrokselle.

Ben Shelton

Ben Shelton on noussut nopeasti tenniksen maailman huipulle. Hänen vahvuutensa ovat voimakkaat syötöt ja aggressiivinen pelitapa, joka perustuu nopeisiin ja tarkkoihin lyönteihin. Sheltonin fyysinen kunto ja kyky hallita peliä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kaikille pelaajille. Vaikka hänen kokemuksensa Grand Slam -turnauksista ei ole yhtä laaja kuin monilla muilla huippupelaajilla, hän on osoittanut kykynsä menestyä suurissa otteluissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Felix Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime on puolestaan tunnettu monipuolisesta ja tasapainoisesta pelistään. Hänellä on vahva syöttö ja erinomainen liikkuminen kentällä, mikä tekee hänestä vaikeasti voitettavan vastustajan. Auger-Aliassime on ollut vakiokasvo maailmanlistan kärkipäässä ja hänellä on runsaasti kokemusta suurista otteluista. Hänen pelinsä on erityisen vahvaa massakentillä, joilla Ranskan avoimet pelataan.

Yllätysvoittoa hakemassa?

Vaikka Auger-Aliassime on kokenut ja menestynyt pelaaja, Ben Sheltonilla on kaikki mahdollisuudet ottaa pieni yllätysvoitto tässä ottelussa. Sheltonin aggressiivinen pelityyli ja kyky hallita peliä voivat olla avainasemassa hänen voitossaan. Sheltonin nousujohteinen ura ja nälkä menestyä suurissa turnauksissa tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. Tämä ottelu tulee olemaan jännittävä ja korkeatasoinen kamppailu, jossa Sheltonilla on mahdollisuus osoittaa kykynsä ja edetä turnauksessa.

Pelivihje: Ben Shelton 2.30

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

923 Lukukerrat