Tennis pitkävetovihje: Ben Shelton – Giovanni Mpetshi Perricard 18.6.2024 Lontoo ATP

Ben Shelton ja Giovanni Mpetshi Perricard kohtaavat 18. kesäkuuta 2024 Lontoon ATP-turnauksessa nurmikentällä. Ottelusta odotetaan mielenkiintoista, vaikka lähtökohtaisesti amerikkalainen Shelton on selvä ennakkosuosikki.

Ben Shelton

Ben Shelton, maailmanlistan sijalla 14, on nuori ja lupaava pelaaja, joka on nopeasti noussut tennismaailman huipulle. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti kova syöttö ja aggressiivinen pelityyli. Sheltonin nopeus ja ketteryys tekevät hänestä vaarallisen vastustajan erityisesti nurmikentillä, joissa hänen voimakas syöttönsä ja nopeat liikkeensä pääsevät oikeuksiinsa. Tämän kauden aikana Shelton on jo osoittanut kykynsä menestyä suurissa turnauksissa, ja hänen tavoitteensa on edetä pitkälle myös Lontoossa.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Giovanni Mpetshi Perricard

Giovanni Mpetshi Perricard, ranskalainen pelaaja, joka on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 67, on tunnettu sitkeästä taistelutahdostaan ja monipuolisesta pelistään. Hänellä on kyky vaihdella pelirytmiä ja yllättää vastustajansa odottamattomilla lyönneillä. Mpetshi Perricardilla on myös vankka peruslyöntipeli ja hyvä verkkopeli, mikä tekee hänestä potentiaalisen yllätysnimen nurmikentällä. Hänellä on kuitenkin edessään haasteellinen ottelu Sheltoniä vastaan, sillä hän ei ole saavuttanut vastaavaa menestystä suurissa turnauksissa.

Shelton suurena ennakkosuosikkina

Sheltonin tilastot ja viimeaikainen pelivire antavat hänelle etulyöntiaseman otteluun lähdettäessä. Mpetshi Perricardin on pystyttävä pelaamaan uransa parasta tennistä ja hyödyntämään kaikki tilaisuutensa, mikäli hän haluaa haastaa Sheltonin tosissaan. Ottelusta on odotettavissa jännittävä, ja molemmat pelaajat haluavat varmasti näyttää parastaan Lontoon yleisölle.

Pelivihje: Ben Shelton 1.60

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

541 Lukukerrat