Tennis pitkävetovihje: Flavio Cobolli – Ben Shelton 21.5.2024 Geneve ATP

Toukokuun 21. päivänä 2024 Geneven ATP-turnauksessa kohtaavat Italian Flavio Cobolli ja Yhdysvaltojen Ben Shelton massakentällä. Tämä on pelaajien ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen, mikä lisää otteluun uudenlaista jännitystä ja arvaamattomuutta. Cobolli on maailmanlistan sijalla 56, kun taas Shelton on noussut vaikuttavasti rankingissa sijalle 15.

Flavio Cobolli

Flavio Cobolli on 21-vuotias italialainen, joka on nopeasti noussut ATP-kiertueen tietoisuuteen. Hänellä on erinomainen liikkuvuus, vahvat peruslyönnit ja kyky rakentaa pisteitä tarkasti massakentillä. Cobolli on nuori ja nälkäinen, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Hänen taitonsa massakentillä tekevät hänestä varteenotettavan pelaajan, mutta tässä ottelussa hän joutuu haastamaan kovemman luokan vastustajan.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ben Shelton

Ben Shelton, 21-vuotias yhdysvaltalainen, on tällä hetkellä yksi tennismaailman kirkkaimmista nuorista tähdistä. Sheltonin peli perustuu vahvaan syöttöön, voimakkaisiin peruslyönteihin ja aggressiiviseen pelitapaan, joka sopii hyvin myös massakentille. Hän on tällä kaudella ollut vakuuttava ja noussut ansaitusti maailmanlistan sijalle 15. Shelton on osoittanut pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla erilaisilla alustoilla, mikä tekee hänestä selkeän ennakkosuosikin tässä ottelussa.

Yhdysvaltalainen jatkaa turnausta

Vaikka Cobolli on lahjakas ja lupaava pelaaja, Sheltonin nykyinen formi ja ranking-asema antavat hänelle selkeän etulyöntiaseman. Sheltonin odotetaan hallitsevan ottelua ja etenemään seuraavalle kierrokselle vahvalla syöttöpelillään ja aggressiivisella kenttätyöskentelyllään. Ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, mutta Sheltonin katsotaan olevan vahvoilla voittamaan.

Pelivihje: Ben Shelton 1.75

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

79 Lukukerrat