NHL vihjeet: Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets

Suomen aikaa klo 04:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain karmaisevasti pelanneet Edmonton Oilers sekä Columbus Blue Jackets.

Edmonton Oilers on tällä hetkellä läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 otteluun 32 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vieläkin positiivinen 91:85, vaikka viime aikojen esitykset ovat olleet karmeaa katsottavaa. Oilers on ajautunut peräti kuuden ottelun tappioputkeen, mutta nyt joukkueelle siunaantuu loistava sauma katkaista tappiokierre heikomman Blue Jacketsin kustannuksella. Oilersin maalintekovoima on valovuoden vastustajaa edellä ja tämä ratkaisee pelin kotijoukkueen eduksi.

Edmonton Oilers palaa voittokantaan surkean blue Jacketsin kustannuksella

Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä itäisen konferenssin 10. sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 pelatusta ottelusta talteen 29 pistettä. Joukkueen maalisuhde on neutraali 89:90, mutta viime aikojen suorituksilla lukemaa voidaan hieman pitää vääränä mittarina. Blue Jackets on yhdeksästä edellisestä ottelustaan voittanut vain kaksi ja näistäkin molemmat olivat ”helppoja” vastustajia, joten niillekään ei voida antaa edes paljoa painoarvoa.

Markkinat tarjoavat Edmonton Oilersin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.90 ja sen voit napata sen myös ilman rekisteröintiä reilulla kertoimella!

Kurkkaa myös päivän Liiga tupla tästä!

NHL vetovihjeet 17.12.2021

Kohde: Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets
vihje: Edmonton Oilers
Kerroin:
1.90

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

212 Lukukerrat