Liiga vihjeet: Ilves – Kärpät

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain epävarmoja otteita esittäneet Tampereen Ilves sekä Oulun Kärpät.

Kotijoukkue Ilves on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 30 otteluun yhteensä 50 pistettä. Joukkueen maalisuhde on juuri ja juuri positiivinen 89:81. Viidestä edellisestä ottelusta Ilves on kerännyt kolme voittoa, mutta viimeisin ottelu HPK:ta vastaan oli karmeaa katsottavaa. Ilveksen materiaali on pykälän verran vastustajaansa heikompi, joten tiukan väännön päätteeksi voitto tuskin jää Tampereelle.

Kumpikaan joukkueista ei ole viime aikoina säväyttänyt

Kärpät puolestaan majailee tällä hetkellä sarjataulukon kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 30 otteluun 54 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 99:71, mutta viime aikojen esitykset eivät kuitenkaan anna aihetta laskea paljoakaan tämän lukeman varaan. Kärpillä on viidestä edellisestä ottelusta kaksi voittoa, joista molemmissa joukkue nollasi vastustajan. Kolme tappiota puolestaan olivatkin puolustuksen katastrofia. Materiaaliltaan vahvempi Kärpät voi ailahtelusta huolimatta hyvinkin napata pisteet matkaan illan ottelusta.

Markkinat tarjoavat kärppien lopullisesta voitosta kertoimen 1.96. Tämän kohteen voit pelata myös ilman rekisteröintiä helposti!

Liiga vetovihjeet 13.12.2021

Kohde: Ilves – Kärpät
vihje: Kärpät ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.96

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

262 Lukukerrat