NHL vedonlyöntivihjeet: NY Rangers – Vegas Golden Knights

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi kiven kovaa joukkuetta, NY Rangers ja Vegas Golden Knights. Yön matsi tulee olemaan äärimmäisen tiukka, ja pitkävetovihjeet sisältävätkin ylläreitä tänä yönä.

NY Rangers on tällä hetkellä itäisen konferenssin neljännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 29 pelattuun otteluun yhteensä 41 pistettä. Rangersin maalisuhde näyttää positiivista 84:74 ja muutaman päivän lepo on varmasti tehnyt joukkueelle hyvää. Vaikka joukkue onkin sarjataulukossa neljäntenä, on kärkeen matkaa vain yksi ainoa piste, sillä itäisen konferenssin kuusi parasta joukkuetta mahtuu kahden pisteen sisään. Monipuolinen Rangers on vakuuttava joukkue, eikä sitä ole helppo haasta kotiareenalla.

Levännyt Rangers on liian kova pala vierailijoille

Vegas Golden Knights on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 29 otteluun peräti 36 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 104:89 ja varsinkin maalinteko on toiminut hyvin joukkueella. Vegas on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta nyt edessä on vieraskiertueen kolmas ottelu ja vastassa on paremmin levännyt Rangers. Vastustajan tiivis viisikkopeli tulee vaikeuttamaan maalintekoa ja mahdollisesti ratkaisemaan koko ottelun.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin lopullisesta voitosta kertoimen 2.05. Vertaile pitkäveto kertoimet ja nappaa paras iltaan!

NHL vetovihjeet 18.12.2021

Kohde: NY Rangers – Vegas Golden Knights
vihje: NY Rangers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

294 Lukukerrat