NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 3.11.2023

Vegas Golden Knights kohtaa Winnipeg Jetsin 3. marraskuuta 2023, ja luvassa on vauhdikas sekä jännittävä ottelu.

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights on tällä hetkellä läntisen konferenssin kärjessä. Joukkue on ollut erittäin vakuuttava kauden alussa, keräten 10 ottelusta yhteensä 19 pistettä. Maalisuhde 38 tehtyä ja 22 päästettyä osoittaa, että heillä on sekä hyökkäys- että puolustuspeli kunnossa. Golden Knights on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun, ja sekin vasta varsinaisen peliajan jälkeen, osoittaen joukkueen kyvyn pysyä tiukkoina peleissä.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets on sijoittunut saman konferenssin seitsemänneksi. Heillä on kerättynä yhdeksästä ottelusta 10 pistettä, ja maalisuhde on 29 tehtyä ja 31 päästettyä maalia. Jetsin viimeaikaiset tulokset ovat olleet ristiriitaisia. Vaikka he ovat voittaneet viidestä edellisestä ottelusta kolme, joukkue on juuri nyt kahden ottelun tappioputkessa. Tämä saattaa vaikuttaa heidän itseluottamukseensa ottelussa Vegasia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Vegas Golden Knights voittaa tämän ottelun?

Heidän vahva alkukautensa on osoittanut, että joukkueella on tarvittavat aseet menestykseen. Joukkue on monipuolinen hyökkäyksessä ja tiivis puolustuksessa. Lisäksi he ovat osoittaneet kykenevänsä voittamaan tiukkoja pelejä ja hallitsemaan vastustajiaan. Winnipeg Jetsin epävakaa vire ja tappioputki luovat otollisen tilanteen Golden Knightsille hyödyntää vastustajansa epävarmuutta.

Vegas Golden Knightsin vahva alkukausi ja kyky hallita pelejä antavat heille selkeän edun ottelussa. Winnipeg Jets saattaa tarjota vastusta, mutta odotamme Vegasin vievän voiton tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

288 Lukukerrat