KHL vedonlyöntivihjeet: Severstal Cherepovets – HK vitjaz

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain odotukset ylittänyt Severstal Cherepovets sekä pudotuspeleistä ulos jäävä HK Vitjaz.

Kotijoukkue Severstal Cherepovets on tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 54 pistettä. Matkaa konferenssin kärkeen on vain kuusi pistettä, joten pisteet maistuvat joukkueelle aina helpommista otteluista. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 104:99 ja viime aikojen pienistä kompuroinneista huolimatta on Cherepovets yllättävänkin laadukas ja monipuolinen joukkue.

HK Vitjazin unelmat pudotuspeleistä ovat kariutuneet pahasti

HK Vitjaz on puolestaan läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun vain 35 pistettä. Matkaa viimeiselle pudotuspelipaikalle on tällä hetkellä 13 pistettä ja edellä on monta laadukkaampaa joukkuetta, joten joukkueen kevät alkaa aikaisin tänä vuonna. HK Vitjazin maalisuhde on negatiivinen 103:130 ja vaikka viidestä edellisestä ottelusta onkin kerätty kolme voittoa, ei siihen kannata liikaa kiinnittää huomiota.

Markkinat tarjoavat Severstal Cherepovetsin varsinaisen peliajan voitosta 1.78 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 28.12.2021

Kohde: Severstal Cherepovets – HK Vitjaz
vihje: Severstal Cherepovets
Kerroin:
1.78

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

231 Lukukerrat