Yön NHL kierros tarjoilee isoja todennäköisyyksiä

Tulevana yönä pelataan useampi ottelu NHL:ää ja joukosta löytyy todellisia helmiä tänäyönä.

Mielenkiintomme kohdistuukin lähinnä kolmeen otteluun, joista löytyy suosikille vahvoja kertoimia. Illan ottelut, jotka ovat tutkanalla ovat:

  • Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks
  • Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins
  • San Jose Sharks – Detroit Red wings

Yön NHL poiminnat

Yön ensimmäinen kohde Columbus – Chicago on yön valinnoista varmasti tiukin ottelu, sillä molemmat joukkueet ovat suorittaneet tasaisen ailahtelevaisesti, mutta näemme silti Columbuksen olevan vahvoilla tulevana yönä eikä Chicagolla pitäisi olla saumaa. Kuitenkin tasapelin mahdollisuus tulee huomioida ja Columbus Blue jackets ML valinta on todella hyvä, mutta suoran voitonkerroin houkuttelee tänä yönä vahvasti.

Yön toisessa ottelussa vajaalukuinen Anaheim kohtaa kotikentällään tiukkaa peliä painavan Penguinsin. Penguinsin tulivoima Anaheimille tulee olemaan liikaa ja suora voitto Pinguille on varsin validi vaihtoehto tulevana yönä, sillä se saa kertoimiakin lähes 2.00.

Yön kolmannessa ottelussa todella syvässä suossa rämpivä Detroit matkustaa sharksin vieraaksi. Detroit on kahminut viimeisestä kymmenestä vieraspelistä jopa yhden voiton, emmekä näe poikkeusta tänäkään iltana, vaan poimimme San Jose Sharksin voiton varsinaiselle peliajalle kertoimella 2.17.

Kurkkaa NHL vedonlyönti analyysit ja katso kerroin rajat sekä todennäköisyydet.


Tsekkaa myös pallomeri.net vedonlyöntivihjeet lähteistä osio!

313 Lukukerrat