NHL vedonlyöntivihjeet: NJ Devils – Pittsburgh Penguins

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain poissaoloista kärsivä NJ Devils sekä terveenä pysytellyt Pittsburgh Penguins. Tänään yön pitkävetovihjeet pitäisi olla helppo nakki!

NJ Devils on tällä hetkellä itäisen konferenssin 12. sijalla, kun joukkue on kerännyt 29 otteluun vain 25 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 80:102 ja varsinkin joulukuu on ollut joukkueelle todella rankkaa aikaa. Devils on ajautunut jo viiden ottelun tappioputkeen ja kymmenestä edellisestä ottelusta joukkue on kerännyt vain yhden ainoan voiton. Edellisen 15 ottelun otannalla maalisuhdekin on rajusti miinuksella, eikä valtavat poissaolot helpota asiaa yhtään.

Pittsburgh Penguins iloittelee rikkonaisen NJ Devilsin kustannuksella

Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä saman konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 29 otteluun peräti 37 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 88:74 ja viime aikoina pingviinien tekemien on ollut tulessa! Joukkue on voittanut kuusi ottelua peräkkäin ja vain yksi näistä on ollut edes jotenkin tiukka ottelu. Toisin kuin moni muu joukkue, on Pittsburgh Penguins säilynyt terveenä ilman suurempia poissaoloja, joten otteluun lähdettäessä joukkue on selvä ennakkosuosikki.

Markkinat tarjoavat Pittsburgh Penguinsin varsinaisen peliajan voitosta 1.90 kertoimen.

NHL vetovihjeet 20.12.2021

Kohde: NJ Devils – Pittsburgh Penguins
vihje: Pittsburgh Penguins
Kerroin:
1.90

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

403 Lukukerrat