NHL vihjeet: Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain eilenkin pelannut Florida Panthers sekä poissaoloista kärsivä Tampa Bay Lightning.

Florida Panthers on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 30 pelatusta ottelusta kasaan yhteensä 42 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 108:90 ja vaikka joukkueella onkin eiliseltä peli alla, ei se vaikuta kovinkaan paljoa näin pitkän tauon jälkeen pelaajien jaksamiseen. Panthers on ollut itäisen konferenssin paras kotijoukkue, joten sille pitää laskea hieman arvoa ja kyseessä on kaiken kaikkiaan todella monipuolinen joukkue.

Tampa bay Lightningin poissaolot vaikuttavat merkittävästi

Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 31 ottelusta kasaan yhteensä 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on myös positiivinen 103:83, mutta avainpelaajien kuten, Cernak, Cirelli, Kucherov, Seabrook, Sergachyov sekä Vasilevskin poissaolot vaikuttavat negatiivisesti melko paljon joukkueen vahvuuteen. Tauon jälkeen Tampa Bay on pelannut yhden ottelun ja se oli tiukka taisto Montreal Canadiensia vastaan, eikä tämä ottelu vakuuttanut kovinkaan paljoa.

Markkinat tarjoavat Florida Panthersin varsinaisen peliajan voitosta 2.09 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

NHL vetovihjeet 31.12.2021

Kohde: Florida Panthers – Tampa Bay Lightning
vihje: Florida Panthers
Kerroin:
2.09

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

263 Lukukerrat