NHL pitkävetovihjeet: Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning on joukkueista vahvempi vaikka ilman avainpelaajiaan

Suomen aikaa klo 20:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain jokavuotinen epäonnistuja Ottawa Senators sekä kestomenestyjä Tampa Bay Lightning.

Kotijoukkue Ottawa Senators on tällä hetkellä itäisen konferenssin jaetulla viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 24 otteluun vain 15 pistettä. Maalisuhde näyttää rumalta 63:93 ja se kuvastaa hyvin joukkueen sekavaa tekemistä. Joukkue on 17 edellisestä ottelusta onnistunut voittamaan vain neljä ja näistäkin kaksi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Valtaosa Senatorsin otteluista on pelattu jo selväksi ennen kuin ottelu on edes päässyt puoliväliin.

Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 26 otteluun 38 pistettä. Maalisuhdekin näyttää valoistalta 89:70, vaikka joukkue onkin kärsinyt jatkuvasti muutaman avainpelaajan poissaoloista. Tampa Bay Lightning puksuttaa eteenpäin viiden ottelun voittoputkessa, enkä näe skenaariota jossa Senators onnistuisi tämän katkaisemaan. Lightning ottaa ilmaiset pisteet talteen kymmenen kertaa kymmenestä.

Markkinat tarjoavat Tampa Bay Lightning varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.77. Illan pitkävetovihjeet pitäisivät olla suhteellisen selkeät, joten ML valintaa ei tarvita tänä yönä.

NHL vetovihjeet 11.12.2021

Kohde: Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning
vihje: Tampa Bay Lightning
Kerroin:
1.77

Kurkkaa uudet vedonlyöntibonukset

298 Lukukerrat