NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Carolina Hurricanes 5.12.2023

Winnipeg Jets kohtaa 5. joulukuuta 2023 kotikaukalossaan Carolina Hurricanesin, luoden mielenkiintoisen ottelun odotuksen.

Winnipeg Jets

Jets sijoittuu tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudennelle sijalle, kerättyään 23 ottelusta 28 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 75 tehtyä ja 65 päästettyä. Viimeaikaiset suoritukset eivät ole olleet parhaasta päästä, sillä Jets on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes löytyy itäisen konferenssin viidenneltä sijalta, 29 pisteellä 23 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 81 tehtyä ja 75 päästettyä. Hurricanesin viimeaikaiset esitykset ovat olleet hieman vakuuttavampia, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Tämä asettaa molemmat joukkueet kilpailulliseen asemaan ennen kohtaamista.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Hurricanes voittaisi tämän ottelun?

Hurricanes on osoittanut vahvaa hyökkäyspeliä ja kykyä tehdä maaleja. Heidän maalisuhteensa on positiivinen, ja joukkueessa on pelaajia, jotka voivat olla ratkaisevia maalinteossa. Hurricanesin parempi voittoprosentti viime peleissä antaa heille momenttia ja itseluottamusta.

Puolustuksen merkitys korostuu ottelussa, ja Hurricanes on osoittanut kykenevänsä pitämään vastustajansa kurissa. Jos he pystyvät hillitsemään Jetsin hyökkäystä ja hyödyntämään omia maalintekomahdollisuuksiaan, heillä on hyvät mahdollisuudet viedä voitto kotiin. Jännittävät tilastot ja molempien joukkueiden potentiaali tekevät tästä ottelusta odotetun kohtaamisen jääkiekon ystäville.

Pelivihje: Carolina Hurricanes 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

316 Lukukerrat