NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Detroit Red Wings 21.12.2023

Winnipeg Jets kohtaa kotonaan Detroit Red Wingsin NHL:n läntisen konferenssin ja itäisen konferenssin väliin sijoittuvassa ottelussa 21. joulukuuta 2023.

Winnipeg Jets

Jets lähtee otteluun konferenssinsa kuudentena, kerättyään 30 ottelusta yhteensä 39 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 99 tehtyä maalia ja 79 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelusta Jets on voittanut kolme, osoittaen hyvää pelivirettä.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings on itäisen konferenssin sijalla 11, saavutettuaan 31 ottelusta 24 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 110 tehtyä maalia ja 99 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelusta Red Wings on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden, mikä saattaa heijastella haasteita joukkueen nykyvireessä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue on ennakkosuosikki

Winnipeg Jets lähtee otteluun ennakkosuosikkina vahvan kokoonpanonsa ja hyvien viimeaikaisten tulostensa ansiosta. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja puolustus onnistunut pitämään vastustajat kurissa. Kotiedun tuoma fanituki antaa Jetsille lisämotivaatiota. Detroit Red Wingsin haasteena on ollut epävakaat esitykset ja vaikeudet löytää tasaisuutta pelissään. Jetsin vahva maalivahtipeli ja kyky hyödyntää vastustajan virheet voivat olla ratkaisevia tekijöitä ottelussa.

Winnipeg Jets voittaa ottelun, koska joukkue on vahvempi kokonaisuus, ja sillä on kotiedun tuoma etu. Jetsin hyökkäys tulee olemaan liikaa Red Wingsin puolustukselle, ja maalivahtipeli ratkaisee tasaisessa ottelussa. Jetsin voitto perustuu vahvaan joukkuepeliin ja kykyyn hyödyntää vastustajan heikkouksia.

Pelivihje: Winnipeg Jets 2.10

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

275 Lukukerrat