NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Montreal Canadiens 19.12.2023

Winnipeg Jets ja Montreal Canadiens kohtaavat kiihkeässä NHL-ottelussa 19. joulukuuta 2023. Ottelu lupaa tarjota jännittävän kamppailun, kun Jets pyrkii vahvistamaan asemiaan läntisen konferenssin kärjessä ja Canadiens taistelee paremman aseman puolesta itäisessä konferenssissa.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets näyttää vahvalta joukkueelta tällä kaudella. He pitävät hallussaan konferenssin 5. sijaa, kerättyään 29 ottelusta vaikuttavat 38 pistettä. Jetsin maalisuhde, 97 tehtyä ja 76 päästettyä maalia, kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä ja vankasta puolustuksesta. Viime aikoina joukkue on ollut erityisen vakuuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Montreal Canadiens

Montreal Canadiens on kohdannut haasteita tällä kaudella. Joukkue pitää itäisen konferenssin 12. sijaa, kerättyään 30 ottelusta 30 pistettä. Canadiensin maalisuhde, 84 tehtyä ja 104 päästettyä maalia, osoittaa haasteita sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Viime aikoina he ovat voittaneet vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Jets on tuplasti parempi joukkue

Winnipeg Jetsin vahvuudet, kuten tehokas hyökkäys ja luotettava puolustus, antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Jetsin positiivinen vire viime peleissä antaa heille itseluottamusta kohtaamiseen Canadiensia vastaan. Montrealin on parannettava sekä hyökkäys- että puolustuspelaamistaan voittaakseen tämän kokeneen Jets-joukkueen.

Odotamme, että Winnipeg Jets nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa. Heidän vahvuutensa ja hyvä vireensä ovat liikaa Montreal Canadiensille, joka on kamppaillut tasaisuuden löytämisessä pelissään. Jets voittaa ottelun hallitulla suorituksellaan kaukalossa ja vahvistaa asemaansa läntisen konferenssin kärkipäässä.

Pelivihje: Winnipeg Jets 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

344 Lukukerrat