NHL pitkävetovihje: Nashville Predators – Chicago Blackhawks 18.11.2023

Nashville Predators ja Chicago Blackhawks kohtaavat jännittävässä ottelussa 18. marraskuuta 2023 klo 21:00 Suomen aikaa.

Nashville Predators

Predators löytyy läntisen konferenssin sijalta 15, kerättyään 15 ottelusta 10 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 44 tehtyä ja 52 päästettyä. Valitettavasti Predatorsilla on takanaan neljän ottelun tappioputki, mikä asettaa heidät haastavaan tilanteeseen. Predatorsin on parannettava puolustuspeliään ja löydettävä tehokkuus maalinteossa, jos he aikovat kääntää kurssinsa. Avainpelaajien, kuten Roman Josin ja Juuse Saroksen, odotetaan nousevan esiin ja johtavan joukkuetta parempiin aikoihin.

Chicago Blackahwks

Chicago Blackhawks sijoittuu saman konferenssin 14. sijalle, kerättyään 14 ottelusta myös 10 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 36 tehtyä ja 49 päästettyä. Blackhawksilla on ollut vaihteleva jakso, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Blackhawksin on panostettava tiiviiseen puolustukseen ja hyödynnettävä Predatorsin mahdollisia heikkouksia. Nuoren lupauksen Connor Bedardin odotetaan jatkavan vahvaa panostaan joukkueen menestykselle.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Blackhawks voittaa?

Heillä on vahvempi puolustus ja joukkueessa on kokeneita pelaajia, jotka voivat ratkaista otteluita. Blackhawks hyödyntää Predatorsin heikkouksia ja onnistuu maalinteossa tiukassakin tilanteessa. Mrazekin loistavat torjunnat voivat olla ratkaisevassa roolissa. Blackhawks nousee voittajaksi tiukan taistelun päätteeksi ja nappaa yllätysvoiton.

Pelivihje: Chicago Blackhawks 3.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

320 Lukukerrat