NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Carolina Hurricanes 20.10.2023

Lokakuun 20. päivänä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun läntisen konferenssin jumbosijalla majaileva Seattle Kraken kohtaa itäisen konferenssin kolmossijalla olevan Carolina Hurricanesin. Joukkueiden väliset tilastot ja alkukausi puoltavat vahasti Hurricanesia.

Miksi Hurricanes voittaa tämän kohtaamisen.

  1. Kokemus ja Pelitapa: Hurricanes on vakiinnuttanut itsensä vahvaksi ja luotettavaksi joukkueeksi viime vuosina, ja heidän kokemuksensa näkyy jäällä. Hurricanesin joukkue on täynnä kokeneita pelaajia, kuten Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen, jotka ovat osoittaneet kykynsä kerta toisensa jälkeen. Heidän vahva joukkuepelinsä ja yhteistyö ovat tuoneet tulosta, ja Kraken saa varmasti kovan vastuksen.
  2. Maalinteko: Hurricanes on tehnyt alkukauden otteluissaan vaikuttavat 20 maalia, kun taas Krakenin maalimäärä on ollut vain kolme. Hurricanesin tehokas hyökkäyskalusto ja maalintekotaito antavat heille selkeän edun tässä ottelussa. Krakenin puolustus joutuu koville yrittäessään pidätellä Hurricanesin hyökkääjiä.
  3. Erityistilannepelaaminen: Hurricanesin erityistilannepelaaminen on ollut vahvaa. He ovat onnistuneet sekä ylivoimalla että alivoimalla, ja tämä antaa heille lisäetua ottelussa. Krakenin erityistilannepelaaminen on ollut heikkoa, ja heidän on vaikea kilpailla Hurricanesin erikoistilanteita vastaan.
  4. Joukkueen itseluottamus: Hurricanesilla on alkukauden voittoja allaan, mikä vahvistaa joukkueen itseluottamusta. Heidän voitettuaan kolme ottelua neljästä, pelaajat tuntevat olonsa varmaksi ja motivoituneeksi jatkamaan voittojen tiellä. Tämä itseluottamus on ratkaiseva tekijä ottelussa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Hurricanesilla on selkeä etu tässä kohtaamisessa. Heidän kokemuksensa, maalintekotaitonsa, erityistilannepelaamisensa ja joukkueen itseluottamus tekevät heistä vahvan ehdokkaan ottelun voittoon. Krakenin pitäisi parantaa valtavasti suoritustaan, jos he aikovat haastaa Hurricanesin, mutta kaikki merkit viittaavat Hurricanesin voittoon tässä ottelussa.

Pelivihje: Carolina Hurricanes 2.10

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

348 Lukukerrat