NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Washginton Capitals 28.12.2023

New York Rangers kohtaa Washington Capitalsin jännittävässä NHL-ottelussa 28. joulukuuta 2023.

NY Rangers

Kotijoukkue Rangers on vahvassa asemassa itäisen konferenssin kärjessä, kerättyään 32 ottelusta vaikuttavat 47 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 108 tehtyä ja 89 päästettyä maalia. Viimeaikaiset suoritukset ovat vakuuttavia, sillä Rangers on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Washington Capitals

Washington Capitalsilla on ollut hieman vaikeampi kausi. Joukkue on sijoittunut konferenssissa seitsemänneksi, keräten 31 ottelusta 39 pistettä. Maalisuhde on 77 tehtyä ja 86 päästettyä maalia. Capitalsin vire ei ole ollut aivan yhtä vakuuttava, sillä joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi odottaa että NY Rangers vie voiton tässä kohtaamisessa?

Rangersin vahva sijoitus konferenssissa kertoo joukkueen vakaasta suorituskyvystä tällä kaudella. Hyökkäyspäässä Rangers on ollut erityisen tehokas, ja pelaajien hyvä yhteispeli on tuottanut runsaasti maaleja. Rangersin viimeaikaiset voitot ja joukkueen vire ovat merkki siitä, että heillä on momentumia puolellaan. Joukkue on löytänyt tasapainon puolustuksen ja hyökkäyksen välillä, mikä tekee siitä vaikeasti voitettavan vastustajan.

Madison Square Gardenilla pelaaminen antaa Rangersille ylimääräisen sykäyksen ja tuen faneilta voi olla merkittävä etu tiukoissa kamppailuissa. NY Rangersilla on kokonaisvaltainen joukkue, joka on hyvässä vireessä ja pyrkii vahvistamaan asemaansa konferenssin kärjessä. Heidän tehokas hyökkäys ja vahva puolustuspeli antavat heille edun ottelussa Washington Capitalsia vastaan, ja kotiedun tuoma tuki vain vahvistaa heidän voitonmahdollisuuksiaan.

Pelivihje: NY Rangers 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

335 Lukukerrat