NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Detroit Red Wings 12.12.2023

Dallas Stars ja Detroit Red Wings kohtaavat kiihkeässä NHL-ottelussa 12. joulukuuta 2023. Ottelu on merkittävä molemmille joukkueille, kun ne kamppailevat korkeista sijoituksistaan konferensseissaan.

Dallas Stars

Kotijoukkue Dallas Stars on tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudentena 33 pisteellä, joita joukkue on kerännyt 26 ottelusta. Maalisuhde, 89 tehtyä ja 81 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tasaisesta suorituksesta. Dallas on kuitenkin kohdannut viime aikoina vaikeuksia, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän on parannettava suoritustaan ja palattava voittojen tielle, jos he aikovat säilyttää hyvän sijoituksensa konferenssissa.

Detroit Red Wings

Vierasjoukkue Detroit Red Wings on itäisen konferenssin viidentenä 32 pisteellä. Joukkue on pelannut vakuuttavasti, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Maalisuhde, 97 tehtyä ja 82 päästettyä maalia, osoittaa Red Wingsin tehokkuutta hyökkäyksessä ja puolustuksessa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Detroit Red Wings voittaa tämän ottelun?

Joukkue on osoittanut viime aikoina vahvaa peliä ja heidän hyökkäyksensä on tuottanut tulosta. Starsin puolustuksen haasteisiin tarttuminen ja maalinteon jatkaminen antavat Red Wingsille mahdollisuuden hallita ottelua. Detroitin pelaajat, kuten joukkueen kärkihyökkääjät ja tehokas puolustus, ovat ratkaisevassa roolissa. Joukkueen vahva joukkuehenki ja hyvä momentum voivat tuoda heille voiton Dallas Starsia vastaan.

Tämä ottelu lupaa olla tasainen ja intensiivinen, mutta Detroit Red Wingsin viimeaikainen vire ja tehokas peli antavat heille mahdollisuuden voittaa ja jatkaa hyvää kauttaan itäisessä konferenssissa.

Pelivihje: Detroit Red Wings 3.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

411 Lukukerrat