NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Minnesota Wild 21.2.2024

Winnipeg Jets ottaa vastaan Minnesota Wildin 21. helmikuuta 2024, luoden odotuksia jännittävästä ottelusta.

Winnipeg Jets

Kotijoukkue Jets on läntisen konferenssin neljäntenä, keräten 53 ottelusta 71 pistettä ja maalisuhteen ollessa 159:125. He ovat viime aikoina voittaneet kolmesta viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen tasaisuutta suorituksissaan.

Minnesota Wild

Minnesota Wild taistelee konferenssissa kymmenentenä, keräten 55 ottelusta 58 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 174:183. Wild on viime aikoina löytänyt voittotiensä neljästä viimeisestä viidestä ottelustaan, mikä lisää heidän itseluottamustaan tulevaan kohtaamiseen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Vierasjoukkue yllättää?

Wildin menestyksen avaimena on heidän viimeaikainen vahva suorittaminen. Neljä voittoa viidestä viime ottelusta osoittavat joukkueen kyvyn voittaa tiukkoja pelejä. Hyvä maalinteko ja puolustuspeli ovat olleet vahvuuksia näissä voitoissa. Joukkueen pelaajat ovat löytäneet yhteispelin ja tehneet tärkeitä maaleja ratkaisevissa hetkissä.

Wild voittaa ottelun, koska he ovat löytäneet viime aikoina voittoputken ja näyttävät vahvalta kokonaisuudelta. Heidän hyvä vireensä antaa heille itseluottamusta taistella Jetsiä vastaan. Wildin pelaajilla on kyky tuottaa maaleja ja pystyä ratkaisemaan pelejä tiukoilla hetkillä. He käyttävät hyväkseen Jetsin mahdollisia heikkouksia ja vievät voiton kotijoukkueelta tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Minnesota Wild 3.25

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

238 Lukukerrat