NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Boston Bruins 23.12.2023

Winnipeg Jets ja Boston Bruins kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa 23.12.2023. Ottelu lupaa olla tiukka kamppailu kahden vahvan joukkueen välillä.

Winnipeg Jets

Kotijoukkue Winnipeg Jets on läntisen konferenssin viidentenä, osoittaen vakuuttavaa peliä 31 ottelussa keräten yhteensä 41 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 104-81, mikä heijastaa hyvää hyökkäyspeliä ja kilpailukykyistä puolustusta. Viimeaikaisissa suorituksissaan Winnipeg Jets on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen kyvyn voittaa vaikeita pelejä. Joukkue on tehnyt hyvin maaleja ja onnistunut pitämään oman maalinsa suojattuna.

Boston Bruins

Vierasjoukkue Boston Bruins on itäisen konferenssin toisena ja on kerännyt 30 ottelusta vaikuttavat 44 pistettä. Bruinsin maalisuhde on myös vakuuttava 97-77, mikä kertoo joukkueen vahvasta suorituksesta molemmissa päissä kenttää. Bruins on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, ja joukkue tulee varmasti tavoittelemaan voittoa parantaakseen asemiaan konferenssissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Boston Bruins voittaa tämän ottelun?

Bruinsilla on vahva joukkue, joka pystyy pelaamaan korkealla tasolla sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Heillä on myös laaja pelaajaryhmä, joka pystyy tuottamaan tulosta. Bruins on tottunut suoriutumaan hyvin tiukoissa peleissä ja vastaamaan haasteisiin. Näistä syistä odotetaan, että Boston Bruins nousee voittajaksi ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Pelivihje: Boston Bruins 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

330 Lukukerrat