NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – LA Kings 27.2.2024

Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings kohtaavat kiihkeässä kamppailussa 27. helmikuuta 2024.

Edmonton Oilers

Oilers, sijoittuen läntisen konferenssin kuudennelle sijalle, on kerännyt vakuuttavat 68 pistettä 55 ottelusta, maalisuhteen ollessa 197 tehtyä ja 166 päästettyä maalia. Vaikka Oilers onkin voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, joukkueella on potentiaalia kääntää tilanne voitokseen.

LA Kings

Los Angeles Kings puolestaan pitää konferenssin seitsemättä sijaa, keräten 68 pistettä 56 ottelusta ja maalisuhteen ollessa 174 tehtyä ja 152 päästettyä maalia. Kings on ollut vakuuttava voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä lisää ottelun odotusarvoa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue palaa voittojen tielle

Oilersin mahdollinen voitto perustuu heidän hyökkäystehokkuuteensa ja kykyynsä hyödyntää Kingsin puolustuksen heikkoudet. Oilersilla on vahva maalintekopotentiaali, ja avainpelaajat voivat muodostaa uhkaavan hyökkäyksen vastustajaa vastaan. Kotiyleisön tuki voi myös toimia motivaationa pelaajille, luoden ylimääräisen sykkeen joukkueen esitykseen.

Puolustuspeli ja maalivahtipelaaminen ovat ratkaisevia tekijöitä Oilersin mahdolliselle voitolle. Joukkueen on kyettävä rajoittamaan Kingsin maalintekomahdollisuuksia ja pitämään peli hallinnassa oman maalin edessä. Laadukas maalivahtipeli antaa Oilersille turvallisen perustan voiton tavoittelulle.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.10

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

246 Lukukerrat