NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes 15.12.2023

Tulevana yönä Detroit Red Wings kohtaa Carolina Hurricanesin 15. joulukuuta 2023.

Detroit Red Wings

Detroitin kotijoukkue sijoittuu itäisen konferenssin kuudentena, kerättyään 28 ottelusta 34 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 106 tehtyä maalia ja 96 päästettyä maalia. Viimeisimmistä viidestä ottelusta Red Wings on voittanut kaksi, mikä osoittaa joukkueen olevan tasaisen vahva, mutta kaipaavan vielä lisää voittoja.

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes taistelee itäisessä konferenssissa kymmenennellä sijalla 31 kerätyllä pisteellä. Joukkueen maalisuhde on niukka, 92 tehtyä maalia ja 91 päästettyä maalia. Hurricanes on voittanut vain yhden viidestä viimeisimmästä ottelustaan, mikä voi kertoo joukkueen haasteista viimeaikaisessa suorituksessa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Hurricanesilla on liian vaikeaa

Detroit Red Wingsin voiton avaimena on joukkueen tehokas hyökkäys, joka on tuottanut kauden aikana runsaasti maaleja. Hyvä maalisuhde ja joukkueen tasaisuus antavat heille marginaalisen etulyöntiaseman Carolinaa vastaan. Red Wings on tällä hetkellä edellä myös puolustuspelinsä ja maalivahtinsa suorituskykynsä osalta, jonka ansiosta he voivat pitää vastustajan maalimäärän kurissa.

Carolinan haasteena on parantaa maalintekokykyään ja löytää tasapaino puolustuksen ja hyökkäyksen välillä. Detroitin kotiedun myötä heidän on oltava valmiita kohtaamaan vahva vastustus ja hyödynnettävä mahdollisia heikkouksia vastustajan puolustuksessa. Detroit Red Wingsilla on mahdollisuus voittoon kotiyleisönsä edessä, jos he onnistuvat hyödyntämään hyökkäyksensä tehokkuutta ja pitämään puolustuksensa tiiviinä. Tasaisuus ja kotietu ovat ratkaisevia tekijöitä heidän voitossaan tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Detroit Red Wings 3.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

311 Lukukerrat