NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – NY Islanders 1.3.2024

NHL-fanit odottavat jännittävää ottelua, kun Detroit Red Wings ja NY Islanders kohtaavat 1.3.2024.

Detroit Red Wings

Kotijoukkue Red Wings näyttää olevan vahvassa vireessä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, keräten 59 ottelusta komeat 72 pistettä ja maalisuhde on 213:186. Etenkin viimeaikainen menestys on vaikuttava, sillä Red Wings on voittanut peräti kuusi ottelua peräkkäin.

NY Islanders

Vierailija NY Islandersilla sen sijaan on ollut hieman vaikeampaa. Joukkue löytyy konferenssin 12. sijalta, keräten 58 ottelusta 62 pistettä, ja maalisuhde on 170:197. Islandersin voittoisa saldo kahdesta viidestä edellisestä ottelusta ei välttämättä heijasta tämänhetkistä pelivirettä, ja heillä on varmasti halua parantaa asemiaan kohtaamisessa Red Wingsin kanssa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue jatkaa voittoputkea

Red Wingsin voittoputki antaa heille selkeän etulyöntiaseman tähän otteluun. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokasta, ja he ovat onnistuneet löytämään maaliverkon usein viime aikoina. Puolustuspelaaminen on myös ollut vakuuttavaa, ja maalivahtipeli luotettavaa.

Tärkeä tekijä Red Wingsin mahdolliselle voitolle on joukkueen yhtenäisyys ja keskinäinen luottamus. Kuuden peräkkäisen voiton saavuttaminen ei ole sattumaa, ja pelaajien välillä vallitsee selvästi positiivinen henki. He tuntevat toistensa vahvuudet ja heikkoudet, mikä voi olla ratkaisevaa ottelussa Islandersia vastaan.

Red Wingsin vahva pelivire, tehokas hyökkäys ja luotettava puolustus antavat heille hyvät mahdollisuudet jatkaa voittoputkeaan ja napata tärkeät pisteet tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: Detroit Red Wings 2.45

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

217 Lukukerrat