NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Winnipeg Jets 27.10.2023

Kohtaaminen Detroit Red Wingsin ja Winnipeg Jetsin välillä tarjoaa katsojille jännittävän taistelun, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaa toisensa Detroitissa 27. lokakuuta 2023. Red Wings saapuu otteluun itäisen konferenssin kakkossijalta, kun taas Jets on läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla. Tässä ennusteessa tarkastelemme syitä, miksi Red Wings voittaa kotikentällään.

Red Wings hyvässä vauhdissa

Red Wingsin alkukausi on ollut vakuuttava, kerätessään seitsemästä ottelusta yhteensä 11 pistettä ja ylpeillen maalisuhteella 34:20. Joukkue on osoittanut tehokkuutensa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Kapteeni Dylan Larkin ja hyökkääjä Alex DeBrincat ovat olleet erinomaisia maalintekijöitä, kun taas maalivahti Vile Husso on tarjonnut luotettavan suojan oman maalinsa edessä. Red Wings on ollut viime aikoina vahvassa vireessä, voittaen neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. Heidän itseluottamuksensa on korkealla, ja kotikannustus tulee antamaan heille lisäpotkua voittamishaluun. Pelaajien välinen yhteistyö ja hyvä puolustuspelaaminen ovat antaneet positiivisia tuloksia.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Jetsillä vaikeuksia

Jetsin alkukausi on ollut hieman epätasaisempi, ja joukkue on kerännyt kuudesta ottelusta kuusi pistettä. Maalisuhde, joka on 20:23, osoittaa, että Jets on hieman haavoittuvainen puolustuksessaan. Vaikka joukkueessa on paljon taitoa, he ovat kamppailleet puolustavassa pelissään.

Jets on voittanut kolmesta viimeisestä viidestä ottelustaan. Heillä on potentiaalia yllättää, mutta haasteena on pärjätä vahvaa Red Wingsiä vastaan, etenkin vieraissa.

Kotijoukkue vahvoilla

Detroit Red Wingsillä on etulyöntiasema tässä kohtaamisessa. Heidän vahva joukkuepeli, tehokas hyökkäys sekä tasokas puolustus antavat heille mahdollisuuden voittaa ottelu kotikentällään. Jetsin on parannettava puolustuksellista lujuutta ja tehokkuutta hyökkäyksessään, jos he aikovat haastaa Red Wingsin. Odotamme jännittävää ja intensiivistä kamppailua, mutta Detroit Red Wingsillä on kaikki edellytykset voittoon kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: Detroit Red Wings 2.40

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

250 Lukukerrat