NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Buffalo Sabres 18.11.2023

Winnipeg Jets ja Buffalo Sabres kohtaavat jännittävässä ottelussa 17. marraskuuta 2023.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets löytyy läntisen konferenssin kuudennelta sijalta, saavutettuaan 15 ottelusta vakuuttavat 18 pistettä. Heidän maalisuhde on 55 tehtyä ja 50 päästettyä maalia. Viidestä viimeisestä ottelustaan Jets on voittanut neljä, osoittaen vahvan pelivireen. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja puolustus on pitänyt vastustajat kurissa.

Buffalo Sabres

Vierasjoukkueena vastaan asettuu Buffalo Sabres, joka majoittuu itäisen konferenssin 13. sijalle. Sabres on kerännyt 16 ottelusta 15 pistettä, ja heidän maalisuhde on 46 tehtyä ja 52 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelustaan he ovat voittaneet kaksi, mikä kertoo joukkueen vaihtelevasta suorituskyvystä. Sabresin on parannettava tasapainoa hyökkäyksessä ja puolustuksessa pysyäkseen kilpailussa Jetsiä vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Winnipeg Jetsilla on etulyöntiasema tässä kohtaamisessa

He ovat olleet vakuuttavia viime aikoina ja pitävät konferenssissa korkeaa sijoitusta hallussaan. Jetsin hyökkäyspeli on monipuolinen, ja heillä on vahva joukkuehenki. Puolustuksessa he ovat kyenneet pitämään vastustajat kurissa. Tämä yhdistettynä Sabresin ajoittaisiin vaikeuksiin antaa Jetsille mahdollisuuden hallita peliä. Ottelun voittamisen avain on Jetsin tehokkuus hyökkäyksessä ja kyky pitää vastustaja kurissa omassa päädyssään. Mikäli Jets pystyy jatkamaan vahvoja otteitaan viime peleistä, heillä on hyvät mahdollisuudet voittaa tämä kohtaaminen.

Pelivihje: Winnipeg Jets 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

277 Lukukerrat