NHL pitkävetovihjeet: Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks 28.10.2023

Vegas Golden Knights kohtaa Chicago Blackhawksin jännittävässä ottelussa 28. lokakuuta 2023. Otteluennakossa tarkastellaan joukkueiden nykyistä suoritustasoa, tilastoja ja mahdollisia tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa ottelun tulokseen.

Golden Knights on ollut vakuuttava

Golden Knights saapuu otteluun vakuuttavalla 7 ottelun voittoputkellaan. Joukkue on komeasti läntisen konferenssin kärkipaikalla kerättyään 7 ottelusta 14 pistettä. Heidän maalisuhde on vaikuttava 28:13, mikä osoittaa sekä vahvan hyökkäys- että puolustuspelin. Golden Knights on osoittanut, että heillä on syvyyttä kokoonpanossaan ja kyky hallita pelejä eri tilanteissa. Joukkueen tähtipelaajat, kuten Jack Eichel ja Mark Stone, ovat olleet loistavia alkukaudella, ja maalivahti Logan Thompson on ollut vankka tolppien välissä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Blackhawks ei vielä vakuuta

Blackhawks ei ole aloittanut kautta yhtä vahvasti. He ovat tällä hetkellä sijalla 14 läntisessä konferenssissa ja ovat keränneet 7 ottelusta vain 4 pistettä. Maalisuhde 14:21 kertoo vaikeuksista sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Blackhawksin ongelmat ovat näkyneet erityisesti heidän puolustuspelissään, ja heidän maalivahtinsa Mrazekin on ollut vaikea pysäyttää vastustajien laukauksia.

Kotijoukkue selvä ennakkosuosikki

Kun otetaan huomioon nämä tilastot ja joukkueiden nykyinen suorituskyky, on selvää, että Vegas Golden Knights on ottelun ennakkosuosikki. Heillä on vahva joukkue sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, ja he ovat osoittaneet vahvaa pelivirettä alkukaudella. Blackhawks tarvitsee parannusta puolustuspelissään ja maalivahtipelaamisessaan, jos he aikovat haastaa Golden Knightsin.

Odotamme viihdyttävää ottelua, mutta Vegas Golden Knightsilla on vahvat mahdollisuudet jatkaa voittoputkeaan ja ottaa voitto Chicago Blackhawksista.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 1.55

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

363 Lukukerrat