NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – LA Kings 26.3.2024

Kaksi lännen konferenssin kovaa kilpailijaa, Vancouver Canucks ja LA Kings, kohtaavat jälleen jännittävässä ottelussa. Ottelu on merkittävä, kun molemmat joukkueet pyrkivät vahvistamaan asemiaan playoff-sijoituksissa.

Vancouver Canucks

Kotijoukkue Vancouver Canucks on hurjassa vireessä, ja se pitääkin ykkössijaa läntisessä konferenssissa. He ovat keränneet 71 ottelusta vaikuttavat 98 pistettä, maalaten 249 maalia ja päästäen vain 189 takaiskua. Canucks on voittanut viimeiset kolme otteluaan, mikä kertoo joukkueen vahvasta momentumista ja valmiudesta haastaa mikä tahansa vastustaja.

LA Kings

LA Kings ei jää kauas taakse. He pitävät konferenssissa seitsemättä sijaa ja ovat keränneet 70 ottelusta 85 pistettä. Kingsin maaliero on myös vakuuttava, 220 tehtyä maalia ja 183 päästettyä maalia. Joukkue on voittanut kolme viimeistä otteluaan, joten he saapuvat otteluun itseluottamuksen siivittämänä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi sitten Vancouver Canucks voittaa tämän kamppailun?

Canucksin hyökkäys on ollut erittäin vaarallinen koko kauden ajan, ja heidän kykynsä maalintekoon voi olla ratkaiseva tekijä ottelun lopputuloksen kannalta. Canucksilla on vahva puolustus ja maalivahtipeli, mikä auttaa heitä pysäyttämään Kingsin hyökkäyksen ja suojaamaan johtoaan. Kotietu antaa Canucksille ylimääräisen kannustimen, ja he ovat tottuneet hyödyntämään kotiyleisönsä tuen voitokseen.

Odotettavissa on kiihkeä taistelu, mutta Vancouver Canucksin vahva hyökkäys, tiivis puolustus ja kotietu antavat heille parhaat mahdollisuudet napata voitto ja jatkaa vakuuttavaa kauttaan kohti playoffeja.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.30

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

187 Lukukerrat