NHL pitkävetovihje: Vancouverissa aloitetaan pudotuspelikevät primetime-ottelulla 22.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Vancouver Canucks – Nashville Predators

Ottelusarja Vancouver Canucksin ja Nashville Predatorsin välillä lupaa olla kiehtova näytös kahden vahvan joukkueen välillä. Vaikka kausi eteni eri tahtiin molemmilla joukkueilla, he ovat valmiita kohtaamaan toisensa ensimmäisessä ottelussa.

Canucks hallitsi runkosarjaa vakuuttavasti, ja vaikka joukkue saattoi ottaa hieman rennommin kauden lopussa, heidän maalintekovoimansa on ollut vaikuttavaa. Tämä tekee heistä ennakkosuosikin ottelusarjassa. Predators löysi loppua kohden paremman vaihteen ja onnistui nousemaan pudotuspeliviivan yläpuolelle. He ovat valmiita haastamaan Canucksin ja tekemään ottelusarjasta tiukan.

Ensimmäisen ottelun merkitys on suuri, ja Canucksin voitto ensimmäisessä kohtaamisessa asettaisi heidät vahvaan asemaan sarjassa. Heidän maalintekokykynsä voi olla ratkaisevaa tässä kohtaamisessa. Canucksin voitto ensimmäisessä ottelussa kertoimella 2.10 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Joukkueen vakuuttava esitys runkosarjassa antaa luottamusta siihen, että he voivat aloittaa ottelusarjan vahvasti ja napata voiton kotiyleisönsä edessä.

Tämä ottelu lupaa intensiivistä kiekkoviihdettä, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä. Vedonlyöjät voivat löytää hyvän kohteen Canucksin voitolle tästä ottelusta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vancouver Canucks voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

192 Lukukerrat