NHL pitkävetovihje: Katkesiko Predatorsin selkäranka jo ensimmäisessä ottelussa? 24.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Vancouver Canucks – Nashville Predators

Ottelusarjan toisessa kohtaamisessa Vancouver Canucks ja Nashville Predators jatkavat tiukkaa mittelöään kaukalossa. Canucks otti voiton ensimmäisestä kohtaamisesta lukemin 4-2, vaikka oli kolmannen erän puolivälissä vielä 2-1 tappiotilanteessa. Ottelun laukaukset kirjattiin tasaisesti 21-22, mikä osoittaa ottelun olleen hyvin tasaväkinen.

Canucksin nousu tappiotilanteesta oli henkisesti tärkeä joukkueelle, ja se osoitti heidän kykynsä vastata haasteisiin vaikeissakin tilanteissa. Predatorsin selkäranka taas joutui taipumaan melko pahasti heti ensimmäisessä ottelussa, mikä saattaa vaikuttaa heidän itseluottamukseensa ja peliesityksiinsä jatkossa.

Canucksin voitto kertoimella 2.10 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen toiseen kohtaamiseen. Heidän vahva esityksensä ja kykynsä kääntää otteluita edukseen antavat heille selvän edun tässä kohtaamisessa. Kotikenttäetu on merkittävä tekijä Canucksin hyväksi. Predatorsin on nyt löydettävä tapa vastata Canucksin vahvaan hyökkäykseen ja parantaa omaa suoritustaan, jos he haluavat tasoittaa sarjan.

Tämä ottelu lupaa jälleen jännitystä ja kiekkoviihdettä, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaavat toisensa pudotuspelien toisessa ottelussa. Canucksin voittotuntuu houkuttelevalta pelikohteelta, kun otetaan huomioon joukkueen vahva esitys ensimmäisessä ottelussa ja Predatorsin epävarmuudet.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vancouver Canucks voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

279 Lukukerrat