NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers 21.5.2024

Toukokuun 21. päivänä 2024 Vancouver Canucks ja Edmonton Oilers kohtaavat ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa, jossa panoksena on paikka konferenssifinaalissa Dallas Starsia vastaan. Sarja on tasatilanteessa 3-3, ja molemmat joukkueet ovat osoittaneet vahvuutensa ja sitkeytensä tähän mennessä.

Tappiosta voittoon

Edmonton Oilersin matka tähän pisteeseen on ollut aaltoileva: he hävisivät ensimmäisen ottelun, voittivat toisen, hävisivät kolmannen, voittivat neljännen, hävisivät viidennen ja voittivat kuudennen ottelun. Tämä heijastaa joukkueen kykyä nousta takaisin vaikeista tilanteista ja taistella voitosta.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Yksilötaidot ovat Oilersin elinehto

Oilersin tähtipelaajat, kuten Leon Draisaitl, ovat olleet keskeisessä roolissa joukkueen menestyksessä. Draisaitl, joka on tunnettu taitavasta kiekonkäsittelystään ja tehokkaasta maalinteostaan, on ollut joukkueen kantava voima läpi sarjan. Hänen kyky löytää tilaa vastustajan puolustuksessa ja toimittaa kiekko verkkoon on ollut ratkaisevaa Oilersin voitoissa.

Oilersilla hyvät mahdollisuudet jatkoon

Vancouver Canucks on kuitenkin osoittanut olevansa kova vastus, eikä heitä sovi aliarvioida. Joukkueen nuoret tähdet ja vahva maalivahtipeli ovat pitäneet heidät mukana taistelussa joka ottelussa. Canucksilla on kotikenttäetu, ja he tulevat varmasti taistelemaan kynsin ja hampain paikasta konferenssifinaaleissa.

Ottelusta odotetaan erittäin tiukkaa ja jännittävää, mutta Oilersin kokemus ja tähtipelaajien johdolla heillä on hyvä mahdollisuus edetä voittoon. Leon Draisaitl ja muut avainpelaajat nousevat esiin ratkaisevilla hetkillä, johdattaen Edmonton Oilersin voittoon ja konferenssifinaaliin Dallas Starsia vastaan.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.10

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

158 Lukukerrat