NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Dallas Stars 28.5.2024

Ottelusarjan tilanne

Konferenssifinaali Edmonton Oilersin ja Dallas Starsin välillä on edennyt jännittävään vaiheeseen, kun ottelusarja on tasatilanteessa 1-1. Dallas Stars voitti ensimmäisen ottelun niukasti jatkoajalla lukemin 3-2 kotikentällään, mutta Oilers tasoitti sarjan voittamalla toisen ottelun selvin numeroin 1-3 myös Starsin kotikentällä. Seuraava kohtaaminen pelataan Edmontonissa, missä Oilers pääsee hyödyntämään kotiyleisönsä tukea.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilersin tähtipelaajat, kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl, ovat olleet erinomaisessa vireessä koko pudotuspelien ajan. McDavid on näyttänyt jälleen kerran, miksi häntä pidetään yhtenä maailman parhaimmista jääkiekkoilijoista, ja Draisaitl on ollut luotettava maalintekijä ja pelintekijä. Oilersin hyökkäys on ollut tehokasta ja joukkue on pystynyt luomaan vaarallisia tilanteita jatkuvasti. He ovat ehdottomia ennakkosuosikkeja kotikentällään, missä heillä on ollut vahva ote koko kauden ajan.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Dallas Stars

Dallas Stars ei ole kuitenkaan luovuttamassa helposti. He ovat osoittaneet kykynsä pelata tasaväkisesti Oilersia vastaan ja pystyivät viemään ensimmäisen ottelun jatkoajalle, jossa he nappasivat voiton. Starsin vahva puolustuspeli ja tehokas hyökkäys ovat avainasemassa, jos he aikovat kääntää ottelusarjan edukseen. Joukkueen on löydettävä keinot pysäyttää McDavidin ja Draisaitlin dominointi, mikäli he haluavat onnistua Edmontonin kotikentällä.

Ennakkotunnelmat

Edmonton Oilers lähtee seuraavaan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina kotiyleisön edessä. McDavidin ja Draisaitlin johtama hyökkäys on ollut pysäyttämätön voima pudotuspeleissä, ja he ovat valmiina viemään joukkueensa kohti finaaleja. Starsilla on kuitenkin potentiaalia yllättää, mutta heidän on parannettava peliään merkittävästi voittaakseen Edmontonissa. Ottelusta odotetaan intensiivistä ja viihdyttävää, kun molemmat joukkueet taistelevat pääsystä Stanley Cup -finaaleihin.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.30

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

159 Lukukerrat