NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Edmonton Oilers 24.5.2024

Starsin vaiheikas matka finaaliin

Dallas Starsin tie konferenssifinaaliin on ollut täynnä jännitystä ja dramatiikkaa. Ensimmäisellä kierroksella joukkue joutui taistelemaan seitsemän ottelun sarjassa, josta se onnistui kampeamaan itsensä jatkoon vasta viimeisessä pelissä. Toisella kierroksella Stars näytti jo vankempaa peli-ilmettä, kun se kaatoi vastustajansa kuudessa ottelussa. Tämä vaiheikas matka on hionut joukkueen pelivirettä, mutta myös kuluttanut voimia. Joukkueen avainpelaajat, kuten Miro Heiskanen, ovat olleet ratkaisevassa roolissa, ja heidän suoritustasonsa nousee jälleen keskiöön tässä ottelusarjassa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Oilersin kehittyvä peli

Edmonton Oilers aloitti pudotuspelit vakuuttavasti, voittaen ensimmäisen kierroksen ottelusarjan 4-1. Toisella kierroksella he kohtasivat kovempaa vastarintaa, mutta onnistuivat silti nappaamaan voiton seitsemännessä pelissä. Oilersin peli on kehittynyt pudotuspelien aikana, ja joukkue näyttää entistä yhtenäisemmältä ja vaarallisemmalta. Superstähdet Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat olleet joukkueen dynamoja, ja heidän panoksensa on ratkaiseva myös tässä ottelusarjassa.

Ensimmäisen kohtaamisen merkitys

Ensimmäinen ottelu konferenssifinaalissa on usein suuntaa-antava koko sarjan kululle. Oilersilla on hyvät mahdollisuudet napata voitto ensimmäisestä kohtaamisesta, sillä heidän pelinsä on ollut nousujohteista ja joukkue vaikuttaa olevan hyvässä vireessä. Starsin täytyy pystyä jatkamaan tiukkaa ja fyysistä peliään sekä hyödyntämään kotikenttäetunsa, mikäli he haluavat aloittaa sarjan voitokkaasti.

Näiden kahden joukkueen välinen kohtaaminen tulee tarjoamaan korkeatasoista ja viihdyttävää kiekkoa. Molemmilla joukkueilla on omat vahvuutensa, ja pienet asiat voivat kääntää ottelun suuntaan tai toiseen. Faneille on luvassa jännittävä ilta, kun Stars ja Oilers ottavat mittaa toisistaan konferenssifinaalin ensimmäisessä ottelussa.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

174 Lukukerrat