NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Edmonton Oilers 1.6.2024

Tulevana yönä nähdään NHL konferenssifinaalisarjan viides ottelu, kun Dallas Stars kohtaa Edmonton Oilersin. Sarja on tasatilanteessa 2-2, ja molemmat joukkueet pyrkivät ottamaan ratkaisevan johdon.

Oilers palasi sarjaan mukaan

Dallas Stars aloitti sarjan kärsien tappion jatkoajalla 3-2, mutta toipui nopeasti voittamalla toisen ottelun 3-1. Kolmannessa ottelussa Stars jatkoi vahvoja otteitaan ja voitti 5-3, mutta neljännessä ottelussa Edmonton Oilers osoitti vahvuutensa, ottaen vakuuttavan 5-2 voiton.

Edmonton Oilers on näyttänyt monipuolisuutensa ja vahvan hyökkäyspäänsä etenkin edellisessä ottelussa, jossa he hallitsivat peliä. Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat olleet avainpelaajia, joiden tehokkuus ja pelinäkemys tekevät Oilersista vaarallisen vastustajan. Jos Oilers pystyy ylläpitämään saman pelillisen ilmeen, heillä on hyvä mahdollisuus ottaa tärkeä voitto ja asettaa Dallas Starsin selkä seinää vasten.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Riittääkö Starsin puolustus?

Dallas Starsin puolustus ja maalivahtipeli ovat avainasemassa heidän menestyksessään. Joukkue tarvitsee erityisesti Jason Robertsonin kaltaisia pelaajia nousemaan esiin ja tarjoamaan tehoja hyökkäyksessä. Starsin on löydettävä keino pysäyttää Oilersin hyökkäys ja hyödyntää omat maalipaikkansa tehokkaasti.

Tämä ottelu tulee olemaan jännittävä ja tiukka kamppailu, jossa molemmilla joukkueilla on paljon pelissä. Oilersin edellinen vakuuttava voitto antaa heille itseluottamusta ja heillä on mahdollisuus näyttää miksi he ovat tässä vaiheessa kautta. Odotettavissa on korkeatasoista ja intensiivistä jääkiekkoa, kun joukkueet taistelevat pääsystä lähemmäksi Stanley Cup -finaaleja.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

235 Lukukerrat