NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Vancouver Canucks 15.5.2024

Edmonton Oilers ja Vancouver Canucks kohtaavat ottelusarjan neljännessä kohtaamisessa, jossa Canucks johtaa sarjaa niukasti 2-1.

Tuleeko tästä ensimmäinen vähemmän tiukka ottelu?

Ottelusarja on osoittautunut äärimmäisen tasaiseksi ja jännittäväksi, kun molemmat joukkueet ovat osoittaneet kykynsä voittaa tiukkoja kamppailuja. Canucks voitti sarjan avausottelun 5-4, mutta Oilers vastasi voittamalla toisen ottelun 4-3 jatkoajalla. Kolmas ottelu päättyi jälleen Canucksin voittoon lukemin 4-3, mikä tekee tästä neljännestä kohtaamisesta entistäkin ratkaisevamman.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue on nälkäinen tasoittamaan sarjan

Oilers lähtee tähän otteluun kotiedun turvin, mikä antaa heille pienen etulyöntiaseman. Heidän joukkueessaan on myös runsaasti supertähtiä, kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl, jotka pystyvät kääntämään otteluita yksinäänkin. Heidän panoksensa ja johtajuutensa ovat avainasemassa, kun Oilers pyrkii tasoittamaan ottelusarjan ja ottamaan takaisin otteen kotikentällään.

Vaikka Canucks onkin onnistunut ottamaan sarjassa johdon, Oilersilla on edelleen kaikki mahdollisuudet kääntää tilanne edukseen. Heidän potentiaalinsa ja kotiedun huomioon ottaen Oilers nähdä ottelun ennakkosuosikkina. Heidän täytyy vain pystyä pelaamaan omaa peliään, hyödyntämään kotiyleisön tukea ja hyökkäämään rohkeasti Canucksin maalille. Jos he onnistuvat siinä, Oilersilla on erinomaiset mahdollisuudet napata voitto ja tasoittaa sarja.

Pelivihje: Edmonton Oilers 1.85

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

85 Lukukerrat