NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers 17.5.2024

Vancouver Canucks ja Edmonton Oilers kohtaavat 17. toukokuuta 2024 NHL:n pudotuspelisarjan viidennessä ottelussa. Sarja on tasatilanteessa 2-2, ja ottelusta odotetaan erittäin jännittävää, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet tasaisesti ja tarjoten viihdyttäviä pelejä.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks on näyttänyt sitkeyttä ja taisteluhenkeä tässä ottelusarjassa. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja Elias Pettersson sekä Quinn Hughes ovat olleet avainasemassa. Canucks voitti ensimmäisen ottelun jännittävästi 5-4 ja kolmannen ottelun 4-3, mutta heidän täytyy parantaa puolustuspeliään pitääkseen Oilersin tähtihyökkääjät kurissa. Vancouverilla on kotikenttäetu viidennessä ottelussa, ja he toivovat kotiyleisön tukevan heitä tärkeässä kamppailussa.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilers on parantanut peliään ottelusarjan edetessä, ja heidän kehityksensä on ollut huomattavaa. Joukkueen tähtipelaajat, kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl, ovat ottaneet vastuuta ja näyttäneet johtajuutta ratkaisevilla hetkillä. Oilers voitti toisen ottelun 4-3 jatkoajalla ja neljännen ottelun 3-2, mikä osoittaa heidän kykyään pelata tiukoissa tilanteissa. Oilersin puolustus on myös tiivistynyt, ja maalivahdit ovat nousseet tärkeään rooliin.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Oilersin parantunut peli avaa mahdollisuuksia

Oilersin parantunut puolustuspeli ja tähtihyökkääjien jatkuva uhka tekevät heistä vaarallisen vastustajan. He ovat löytäneet keinot voittaa tiukat ottelut, ja tämä antaa heille itseluottamusta tulevaan peliin. Edmontonin kehittynyt peli mahdollistaa joukkueelle voiton vieraskentällä, mikä olisi ratkaiseva askel kohti sarjan voittoa. Heidän kurinalainen pelaamisensa ja kyky hyödyntää maalipaikat voivat olla avainasemassa viidennessä ottelussa.

Ottelusta odotetaan jälleen kerran tasaista ja intensiivistä kamppailua, mutta Oilersin viimeaikaiset parannukset ja tähtipelaajien vire voivat hyvinkin riittää vierasvoittoon Vancouverissa.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.15

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

150 Lukukerrat