NHL pitkävetovihje: NY Rangers – NJ Devils 4.4.2024

Huomenna Madison Square Gardenilla New York Rangers ja New Jersey Devils ottavat yhteen kiihkeässä NHL ottelussa, joka herättää suurta odotusta faneissa.

NY Rangers

Kotijoukkue Rangers pitää vankkumattomasti itäisen konferenssin kärkipaikkaa, keräten upeasti 104 pistettä 75 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 259 tehtyä maalia ja 211 päästettyä maalia, kertovat vahvasta hyökkäyspelistä ja solidaarisesta puolustuksesta. Rangers onkin voittanut neljä viidestä viime ottelustaan, mikä lisää heidän itseluottamustaan ja motivoituneisuuttaan kohtaamiseen.

NJ Devils

New Jersey Devils löytyy samasta konferenssista sijalta 13. He ovat keränneet 75 ottelusta 76 pistettä, ja maalisuhde, 246 tehtyä maalia ja 258 päästettyä maalia, kuvaa heidän haasteitaan erityisesti puolustuspäässä. Devils on voittanut vain kaksi viidestä viime ottelustaan, mikä saattaa vaikuttaa heidän itseluottamukseensa ja suorituskykyynsä huomisessa kohtaamisessa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Rangersilla on vahva mahdollisuus voittoon huomisessa ottelussa

Heidän tasapainoinen pelityylinsä, jossa vahva hyökkäys ja luotettava puolustus yhdistyvät, antaa heille selkeän edun. Rangersin pelaajat ovat pelanneet vakuuttavasti viime aikoina, ja heillä on vahva tuki kotiyleisön edessä. Heidän tavoitteensa on säilyttää konferenssin kärkipaikka ja vahvistaa asemiaan tulevia playoffeja ajatellen.

Odotettavissa on jännittävä ottelu, mutta on todennäköistä, että Rangers jatkaa vahvaa virettään ja vie voiton kotiyleisönsä edessä. Heidän vahva pelityylinsä ja motivoitunut asenteensa antavat heille tarvittavan edun Devilsiä vastaan.

Pelivihje: NY Rangers 1.90

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

187 Lukukerrat