NHL pitkävetovihje: Hyytyykö Predators vai palaako joukkue voittojen tielle? 5.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Nashville Predators – St. Louis Blues

Huomenna Bridgestone Arenalla Nashville Predators ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa jännittävässä NHL ottelussa, joka lupaa tiukkaa ja taitavaa kiekkoa.

Predators sijoittuu läntisen konferenssin seitsemännelle sijalle, kun taas Blues löytyy konferenssista yhdeksänneltä sijalta. Predatorsilla oli vahva kuuden ottelun voittoputki, mutta heidän viimeaikainen kolmen ottelun tappioputki on heikentänyt heidän asemaansa. Blues sen sijaan onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä lisää heidän itseluottamustaan ennen huomista kohtaamista.

Predatorsin voitto kertoimella 1.75 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Predatorsilla on ollut vaikeuksia viime aikoina, mutta heidän vahvat näyttönsä aiemmin kaudella osoittavat heidän potentiaalinsa. Kotietu ja halu katkaista tappioputki motivoivat heitä taistelemaan voitosta kovasti. Odotettavissa on tasainen kamppailu, mutta Predatorsin potentiaali ja halu palata voittokantaan antavat heille tarvittavan edun ottelussa. Heidän vahva esityksensä kotikentällään ja halu kääntää kurssi voitoksi tekevät heistä houkuttelevan pelikohteen huomiseen otteluun.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Nashville Predators voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

232 Lukukerrat