NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Nashville Predators 16.4.2024

Pittsburgh Penguins ja Nashville Predators kohtaavat kiihkeässä ottelussa 16. huhtikuuta 2024.

Pittsburgh Penguins

Penguinsilla on vielä mahdollisuus päästä pudotuspeleihin, kun he taistelevat tiukasti itäisen konferenssin sijoituksesta. He ovat tällä hetkellä 11. sijalla, vain yhden pisteen päässä pudotuspeliviivasta. Penguins on ollut kohtuullisessa vireessä viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän maalisuhteensa on 247 tehtyä maalia ja 244 päästettyä maalia.

Nashville Predators

Nashville Predatorsilla on vankka asema läntisen konferenssin sijoituksessa, ollen tällä hetkellä kuudentena. He ovat keränneet 99 pistettä 81 ottelusta ja ovat voittaneet myös kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Predatorsin vahvuutena on ollut tasainen suorituskyky ja kyky voittaa tiukkoja pelejä. Heidän maalisuhteensa on 267 tehtyä maalia ja 244 päästettyä maalia.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Penguins kaivaa elintärkeät pisteet

Vaikka Predatorsilla onkin vahva asema läntisen konferenssin sijoituksessa, Penguinsin motivaatio on korkeampi tässä ottelussa, kun he taistelevat pudotuspelipaikasta. Penguinsin hyökkäys on ollut tehokas, ja heidän kykynsä maalintekoon on ratkaiseva tekijä ottelussa. Kotiedun merkitystä ei voi olla huomaamatta, koska Penguinsin fanit luovat kannustavan ilmapiirin, joka antaa joukkueelle ylimääräistä energiaa.

Vaikka Predatorsilla onkin vahva joukkue, Penguinsin korkeampi motivaatio ja kotiedun hyödyntäminen antavat heille edun tässä ottelussa. Heidän tehokas hyökkäys ja halu päästä pudotuspeleihin voivat johtaa Penguinsin voittoon tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.30

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

195 Lukukerrat